Here's a story of a girl,
Living in the lonely world,
A hidden note, A secret crush,
A little boy who talks too much.

Well, I'm standing in the crowd,
And when you smile I check you out,
But you don't even know my name,
You're too busy playing games,

And I want you too know,
If you lose your way,
I won't let you go.

If I cut my hair,
If I change my clothes,
Will you notice me?

If I bite my lip,
If I say hello,
Will you notice me?


PROFILEY

An introduction about yourself (:

DESIRESY
Your desires!

LEAVE ME A TAGY

Put your tag board here!

EXITSY

friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend. friend.

ARCHIVES;

November 2011

CREDITS;

Designer
Photobucket.
Blogger.
Blogskins.
Picture 1
Picture 2
Splatter Brushes
Lyrics of the song "Notice Me" by Zetta Bytes

Tuesday, 15 November 2011
07:13

assalamualaikum~

cakKK!! hye... 

ngah kire pe tuh?
 korang lagi dua hari buat 
ape ek? 
aq meghitung hari nak balik kampus dungun nih....

cepat jer mase berlalu... badan ni rase cam x cukop rest jer lagi..
makin membuak rindu nak tinggal kan bantal kat umah ni..
lebih2 lagi katil double dacker ni.. 
huhuhu..

rindu ibu ngan ayah saya... adik2 nakal saya.. 
haiisshh! sebak pulak hati nih...

nanti kene bangun awal... coz nanti duduk ngan senior..
haissshh.. hope roomate ok jer... 
duduk ngan kakak2 komander la kate kan..
name pon "KOMANDER"

lagi dua hari dapat duk kat rumah.. ='( 
sedey nyer... x dpt gado2 ngan adk2.. 
huhuhu

nak tunggu cuti midsem lambat ag... 
sobz ='(
huWaaaaa!!

yang penting aq miss someone yang aq tinggal an
kat n.9 ni...
jENG!!JENg!jeNG!
biarlah rahsia...~

tapi aq rase aq yg ditinggalkan~ huhuhu
k aq nk tinggalkan korang sementara.. 
jumpe nanti yep!
 k bye2
waalaikumsalam

Will you ever notice me...

02:03

ASSALAMUALAIKUM..

 hye.. ni nak cter2 la ckit.. 
and utk mengingatkan antara 1 sama lain.. 
huhuhu


org kaple, kite pon nak kaple.. 
tapi bg yg single tu bley la bace just
utk bekalan supaye korang berhati2.. 
k girlz?

for kaple... korang berhati2 n jage la 
hubungan korang tau.. ^^

CER! CUBE! TRY! bace ni~



1. salam. Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk. Dah lama sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy harap kite bleh brkenalan.. ukhuwah fillah org kate..sy x terer sgt arab ni&...

2. Trima kasih krn mnerima sy. Sy akan try sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat. Sy tau sy bukan baik sgt, tp demi Allah, sy cuba buat yg trbaik utk awk...

3. Ingat tau,,jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2 tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..

4. awak,nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2..ye..mmg sy xde hak pun..sy tau sy percaye awk,,tp sy x tau la nk kate cmne. Kite slalu nmpk dari jauh je ek.Tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate cinta kot,,wak..awk cinta sy x? xnk bgtau.. tp sy tau awk cinta sy..awk da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan?..kih3. .tq.. i love u too..

5. Wak,,selain family,,Allah dan rasulnyer.. awk sayang sape ek? Sape saya dlm hati awk?

6. Wak wak..dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy utk awk. sy tringin gak nk jd cm member2 sy. Pggl syg.. bole ke? Awk pggl sy bi ek? Rasa mcm baby sket. X salah kan.. just panggilan je..thanks syg.. love u... ..

7. Yang. kekdang bi tgk syg ni mcm x prcaya bi je. Yela, bi just tanya syg pkai apa je kan .. tq ek gtau,,mkin dalam pulak rindu kat syg ni... .hihihi..

8. Yang bi nak syg tau,,sayanglah segalanya utk bi,,syg la pmberi semangat utk bi... yang... ..bi harap bi ngan syg xde rahsia lagi ek.. jgn risau..inikan membuktikan bi caring.. so jgn risau..k..yeye. . bi janji kan jaga rahsia kite..just msg je kan..love u..papai.. mmuahh!

9. Syg..da lama kite msg,,leh kite jumpe x? ye..ayang bwk la kawan2 k..tq yunk! i love u.... .

10. Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..

11. Hi syg,,watpe 2? Nk ckp sket.. nape syg bwk satu battalion nak jumpa abg?... syg x caye kat abg eh.. huhu..

12. Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je.. nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..

13. Syg..abg sory ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh,,trsentuh xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..

14. Thanks jumpa td,,syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh,,td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..

15. syg..just nk tanya.. syg cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je... huhu..yang. . just nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment...

16. Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..

17. Yang.. syg cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg janji,,abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg...

18. Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?<br /><br />SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR...

20. huh!... syg mengndung? tahu kat ne... cube check balik dgn doktor... xkan sekali buat dah mengandung,,check balik k..

21. huh! btol la syg mengndung ni?? syg,,utk kebaikan kita berdua,,lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa.....gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!

23. xsakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..

24. sori syg,,abg xbleh temankan syg ke klinik tu,,abg malu klu terserempak dgn family or member,,malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut syg yg besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung... kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau la... bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin kat kau!! pergi mmpos!

26. jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sbuk.. xde masa nk layan kau!...

27.(terputus hubungan)

*wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..

*si lelaki mencari mangsa baru..

*dan kejadian terus berulang..

Berhati-hatilah wahai insan yang di gelar wanita...

waalaikumsalam..><"

Will you ever notice me...

Monday, 14 November 2011
22:55


assalamualaikum...




bile da ad blog ni.. ade jer bnde nk story..
biase a tu name pon girlz...




Haa!!! nampak tak camera ni..??
MERAH gitu...


aku baru jer bli semalam.. huhu 
hadiah dari parent... sayang dorang sgt2!!
name pon ibu bape.. mesti a syg kan? 
sape sayang? turun tangan!!!
nasib baik sume turun..

korang punyer mybe lagi mahal dari aq nyer.. tp syukur 
sgt2!! sebab ni first camera yg menjadi MILIK KU~ haha

ACTUALLY aq mmg giler camera.. pantang org sebut "1...2..." aq da posing maut da..
 hahaha.. nampak tak??


minah(yana) sorang ni lagi giler camera dari aq.. 
abih a camera aq sem depan.. haha


nak tengok lagi puteri yang LOVE camera? 
dari kiri: KHATY: SHIDA:ZANA:AIN

haaa.. dorang ni la.. tp yg bwt x lawa gmba ni coz ade
minah paling "putih" tu.. gelap giler kulit mse tuh.. 
gara-gara berjemur tengah panas!! berkawad la kate kan
(latihan insentif bakal komander)
tu yg gamba ni cam x meriah jer..
><"

bubbye~






Will you ever notice me...

11:13

Assalamualaikum..
      hye....
             actually aku baru jejak dalam dunia blog ni.. selalu tengok membe jer wat blog..
 just follow blog dorang lorh.. bace story dorang.. tak terpikir pon nak buat..



Haa...ni name die NURSYAZANA HUSIN..
Membe baik aq nih..
 Minah ni punyer blog a aku selalu bace..

name die sje highlight wane ijau.. sbb ade maksud di sebalik wane ijau tu... NAK TAU? 
hahaha.. bley jer... CER ,TRY, CUBE  tanyer.. tanyer a lu.. baru aku jawab..
zana.. xmboh mara yep.. 


  Dari kiri : shida(aku):fatin: yana

YANG ni pulok membe aku.. blaja kat uitm dungun..
tau x kat mne? terangganu tuh.. 
ni mase part 1.. skung da part..
huhuu ade la.. CER teke,,
kitorang amik kos EE113
APE TUH?? 
ermm.. kos electrical engineering..
susah gak la..
tapi ni baru belajar basic..
ok lagi.. blom ade kes tension masuk 
dalam tong hitam lagi...
huhuhuhu..




comel ak? hahah perasan an?
ni la aku..
pelik sikit.. 
nak tutup tirai baru nak tunjuk muke..
boley panggil shida..
ermmm.. no idea, =="
huhuhu
k bye~ waalaikumsalam




Will you ever notice me...